Društvena odgovornost

MM Mesna industrija preuzima odgovornost za svoje proizvode, kupce, okoliš i za zaposlenike. Suočeni s tom odgovornošću, fokusiramo se na zdravlje, okoliš i socijalne probleme. Paralelno s dugogodišnjim intenzivnim razvojem poduzeća, njegovan je i imidž društveno-odgovornog poduzeća. Tako se danas daje potpora mnogim lokalnim manifestacijama, događanjima, klubovima, udrugama i društvima i tako održava dobar kontakt s lokalnom zajednicom.

Naša je želja povećati broj zaposlenika i to prvenstveno zapošljavanjem lokalnog stanovništva kako bi se pridonijelo poboljšanju kvalitete života u našem mjestu i njegovoj okolici.

Kao jedno od većih poduzeća na ovom području, svjesni smo svojeg utjecaja na okoliš. Trajna pažnja usmjerava se na racionalnu upotrebu energije i drugih prirodnih resursa. Jedni smo od prvih u Republici Hrvatskoj koji su prepoznali korisnost i primijenili solarnu energiju s ciljem racionalne upotrebe energije. Razvijanjem ekološke svijesti, obrazovanjem i aktivnim uključivanjem zaposlenika, te suradnjom s lokalnom zajednicom i svim zainteresiranim stranama MM Mesna industrija d.o.o. doprinosi očuvanju okoliša. U planu je uvođenje novih mjera zaštite okoliša, ali i onih koje će značajno smanjiti potrošnju neobnovljivih izvora energije.

   MM Mesna industrija je hrvatsko poduzeće s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji i prodaji mesa i mesnih prerađevina.

© MM mesna industrija d.o.o. | Zaštita osobnih podataka