Upoznajte nas

Na pitomom brežuljku iznad Krašića u oazi netaknute prirode, smještena je MM Mesna industrija. Novo izgrađena klaonica i obnovljen proizvodni pogon uvršteni su na popis izvoznika u Europsku uniju što je garancija da su naši proizvodi visokokvalitetni i zdravstveno ispravni.

Povijest mesne industrije započinje 1974. godine kada je Milivoj Medven, vlasnik tvrtke, osnovao obrt. Četrdesetpeto godišnja tradicija obitelji Medven, predan rad i sposobnosti naših zaposlenika, te vizija i misija pomogli su nam da postanemo jedna od značajnijih mesnih industrija u Republici Hrvatskoj.

Ponosni smo na našu kombinaciju tradicije s modernom proizvodnjom i orijentaciju na sigurnost i kvalitetu hrane.

Orijentirani na zdravlje kupaca, zaštitu okoliša i kao društveno odgovorna tvrtka pridonijeli smo razvitku lokalne sredine. Strategiju poslovanja zasnivamo prvenstveno na kvaliteti i širokom proizvodnom asortimanu.

Kako bi svaku mesnu deliciju učinili vrhunskim gastronomskim užitkom koristimo samo probrane komade mesa od provjerenih dobavljača i visokokvalitetne mješavine začina. Proizvodi kojima se posebno ponosimo i koji su inspirirani područjem iz kojega dolazimo su Kuhana šunka ala Prekrižje, Žumberačka kobasica sa sirom, Krašićka kobasica i već tradicionalno poznate hrenovke.

Meso i proizvodi iz našeg pogona svakodnevno se konzumiraju na stolu obitelji Medven, te iste takve visokokvalitetne proizvode s ponosom i povjerenjem plasiramo na tržište za vašu obitelj.

Naša je namjera na stol naših potrošača staviti hranu koja garantira kontinuiranu kvalitetu, okus i aromu.

Jedan od glavnih ciljeva MM Mesne industrije je da postanemo preferirani partner u segmentu proizvodnje mesa i mesnih prerađevina. Kroz dobro poznavanje potreba tržišta, zajedno sa vještim i specijaliziranim osobljem sposobni smo zadovoljiti potrebe i potražnju tržišta pružajući kupcima i potrošačima najvišu razinu kvalitete proizvoda i konkurentne cijene. Naši zadovoljni kupci i partneri najbolja su potvrda i reklama naših proizvoda. U prilog tome govori činjenica kako trenutno surađujemo s preko 400 maloprodajnih kupaca.

Jedina naša tajna je kvaliteta!

   MM Mesna industrija je hrvatsko poduzeće s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji i prodaji mesa i mesnih prerađevina.

© MM mesna industrija d.o.o. | Zaštita osobnih podataka