Povijest

1974. Milivoj Medven osnovao je obrt koji je započeo s radom kao mala klaonica.

1995. godine krenula je proizvodnja mesnih prerađevina, a proizvod koji je obilježio poduzeće od samog početka i po kojem je stečena prepoznatljivost su hrenovke u prirodnom crijevu.

2000. godine nakon stečenih svih potrebnih uvjeta poduzeće je Upisano na Trgovački sud u Zagrebu pod nazivom MM klaonica, prerada i prodaja mesa Milivoj Medven t.p.

2007. godine se krenulo sa značajnim investicijskim ulaganjima u razvoj proizvodnje, pa je započela izgradnja i opremanje nove klaonice, te renoviranje proizvodnog pogona za prerađevine.

2008. godine puštena je u rad nova klaonica kao i prošireni proizvodni pogon.

2010. godine je odrađena milijun kuna vrijedna investicija energetske učinkovitosti kojom je uveden sustav solarnog grijanja vode.

2011. sklopljen je ugovor o prijenosu odn. pripajanju ukupne djelatnosti obrta „MM Klaonica, prerada i prodaja mesa Milivoj Medven t.p.“ u „MM Mesna industrija d.o.o.“ za proizvodnju , trgovinu i usluge.

2011. klaonica i proizvodni pogon uvršteni su na popis izvoznih objekta za Europsku uniju (Odobreni broj HR380EU i HR136EU) i pod stalnim su nadzorom ovlaštene, državne i europske inspekcije.

2020. tvrtka je investirala u Pročistač otpadnih voda. Ovaj Projekt predstavlja značajan građevinski i ekološki zahvat kojim se rješava problem ugroženosti podzemnih voda, odnosno očuvanje postojećih i potencijalnih vodocrpilišta.

 

   MM Mesna industrija je hrvatsko poduzeće s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji i prodaji mesa i mesnih prerađevina.

© MM mesna industrija d.o.o. | Zaštita osobnih podataka