Kvaliteta i sigurnost hrane

MM Mesna industrija d.o.o. prepoznata je od sve većeg broja potrošača i partnera kao pouzdan i kvalitetan proizvođač koji uživa povjerenje brojnih potrošača u zemlji koji su prepoznali vrijednost njenih proizvoda.

MM Mesna industrija d.o.o u svojem je poslovanju prepoznala i primjenjuje sljedeće zahtjeve:

• proizvodnja visokokvalitetnih i zdravstveno ispravnih proizvoda od mesa bez dodataka soje i GMO sastojaka u skladu s prokušanim i tradicionalnim recepturama, rigorozno odabranim i kontroliranim sastojcima.
• Ispunjavanje zahtjeva potrošača – kvalitetan i siguran proizvod po konkurentnoj cijeni
• proizvodnja u skladu sa hrvatskim i europskim zakonodavstvom o sigurnosti hrane
• održavanje i poboljšavanje komunikacije s dobavljačima, kupcima i zainteresiranim stranama u lancu hrane
• prepoznavanje i implementacija zahtjeva poslovnih partnera i krajnjih potrošača
• kontrola kvalitete procesa, sirovina i proizvoda kroz cijeli lanac hrane: od nabave najkvalitetnijih životinja za klanje i sirovina do distribucije gotovog proizvoda potrošaču
• usavršavanje zaposlenika – cjelokupni postavljeni sustav sigurnosti hrane i kvalitete, koji se kontinuirano poboljšava, ostvaren je uz pomoć naših djelatnika koji su naša najveća vrijednost
• zaštita okoliša u skladu sa zakonskim propisima i međunarodnim normama-edukacija djelatnika,gospodarenje otpadom,racionalno korištenje vode i energenata
• podupiranje etičkog ponašanja u proizvodnji,odnosu sa djelatnicima,kupcima i partnerima
• Sigurnost svakog djelatnika i opreme, stalna je briga odgovornih, ali i svih djelatnika.

Uprava tvrtke osigurat će resurse, te trajno i odgovorno poboljšavati učinkovitost sustava upravljanja kvalitetom i težiti vrhunskoj kvaliteti proizvoda u skladu sa standardima Republike Hrvatske, međunarodno priznatim standardima te zahtjevima dobre proizvođačke prakse i dobre higijenske prakse.

Svi zaposleni u poduzeću bit će upoznati s politikom i ciljevima sustava upravljanja kvalitetom, a obaveza svih zaposlenih je da svojim djelovanjem trajno pridonose unapređenju i poboljšanju kvalitete.

Primjenom metoda mjerenja i analiziranja ispunjenja zadovoljstva kupca tvrtka prati djelovanje sustava upravljanja kvalitetom sa svrhom trajnog poboljšanja poslovanja temeljenog na procesnom pristupu upravljanja prema normi IFS i HACCP principima.
MM Mesna industrija posjeduje rješenje Ministarstva kojim se potvrđuje da je sustav HACCP u svim elementima izrađen u skladu s Pravilnikom o provedbi mjera u odobrenim objektima radi smanjenja mikrobioloških i drugih onečišćenja mesa, mesnih proizvoda i ostalih proizvoda životinjskog podrijetla.

Laboratorijska kontrola kvalitete i zdravstvene ispravnosti proizvoda provodi se u suradnji s akreditiranim laboratorijima.

 

 

 

 

   MM Mesna industrija je hrvatsko poduzeće s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji i prodaji mesa i mesnih prerađevina.

© MM mesna industrija d.o.o. | Zaštita osobnih podataka