Zlatna kuna

Velika čast bila nam je primiti plaketu Zlatna kuna koju je Hrvatska gospodarska komora dodijelila najuspješnijim poduzetnicima grada Zagreba i Zagrebačke županije za 2017. godinu. Domaćem tržištu nastojimo uvijek ponuditi proizvode vrhunske kvalitete te nam puno znači što je naš rad još jednom prepoznat i cijenjen.

Istu nagradu dobili smo i za 2015. godinu, što dokazuje da smo u posljednjih nekoliko godina zaista napredovali i zabilježili velike uspjehe u poslovanju.

Naša MM mesna industrija započela je s radom davne 1974. godine. Proizvodi koje volite nastali su po tradicionalnoj recepturi, no proizlaze iz moderne proizvodnje koja je prije svega usmjerena na kvalitetu i sigurnost namirnica.

Na ovu nagradu gledamo kao na veliki uspjeh, no nje ne bi bilo bez naših vjernih kupaca koji nas podržavaju u radu i omogućuju povratnu informaciju koja nam pomaže u unaprjeđenju proizvodnje. Zato se zahvaljujemo Vama, koji uživate u našem mesu i mesnim proizvodima. U budućnosti, nastavit ćemo uvažavati Vaše želje i komentare, jer bez njih ne bismo uspjeli.

   MM Mesna industrija je hrvatsko poduzeće s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji i prodaji mesa i mesnih prerađevina.

© MM mesna industrija d.o.o. | Zaštita osobnih podataka